Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2018 22:00 - Сънища и видения,караконджули и змейове,предизвикани у един династ от Дуло от мощното излъчване на изкуствено построения мегалитен комплекс Белоградчишки скали
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2237 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 11.04.2018 21:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Това е блог за един странен свят, изпълнен с тайни и мистика. Свят, разположен точно до нас. И за стремежа на ума да го проумее.Тук ще намерите обобщението на години търсене, откриване и мислене, често подпомогнати от странни съвпадения и усет."

Представяме ви един високопросветен и посветен Българин, чийто блог започва с горния анонс.
 
https://magnaaura.wordpress.com/about/

Това е блогът на един млад Българин на Христовите години –
 инж. Кирил Кирилов от свещения жречески светилищен център Белоградчик, който освен че е с възраст на култовите емблематични години на Исус – Вечно младият и Безсмъртен Български Господ Бог Отец Исус Демиургът, но е и от Неговия феноменен жречески род Дуло, активиран още от прекрасните му младежки години за посредник между Него и Българите.

Фейсбук профилът на Кирил е 

https://www.facebook.com/kiril.k.kiko 

Станете приятели на Кирил, за да бъдете съпричастни на удивителни духовни и свръхакадемични исторически изследвания и проникновения на младия Български феномен, генетичен потомък на Българските Богове Демиурзи – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!

Ще споделим с вас една от последните публикации на феноменният генетичен потомък на Боговете ни Исус и Мария в неговия фейспрофил, в която той ни прави съпричастни на интересен негов сън.
Колегата ни по ценз и по интердисциплинарна езотерична археологическо – историческа изследователска любородна и патриотична професия инж. Кирил Кирилов живее и твори в един от най – големите и мощни изкуствено построени мегалитни скални светилищни комплекси – каскади в света : Белоградчишките скали, които високотехнологични свръхфеноменни мултифункционални съоръжения за производство на духовни и материални блага и за творене на тях на чудеса от безкрайната енергия на Дух Святи, Святият Дух, са построени и управлявани от нашите общи с него пресвяти Предци – феноменните жреци на Боговете Демиурзи, операторите на всички светилища в света, преминали временно в невидим стелт режим. 

С помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

ще извършим върху подложката на публикацията и коментарите по нея разсекретяване и лингва – археологически анализ на вложените в тях послания от Продуцентите и Ръководителите на транс – епохарната реалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация", и Които внушиха на Кирил следните сънища и видения:  

СЪНИЩА И ВИДЕНИЯ давани ни от=давани ни от Исуш и Богиня Диана  
 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Kiril Kirilov

Тая нощ големи мизерии сънувах. Първо някакви страни страни воюваха с ракети една с друга, но те не летяха особено бързо, а някак всичко се случваше с една сравнително бавна скорост.

–– Пуснете отново стартовия ни клип от фоновата плейлиста с баталии, но несравними със съвременните апокалиптични битки на унищожителните оръжия на въоръжените до зъби противостоящи си световни милитаристични сили! 

https://www.youtube.com/watch?v=TqtehtSB0LI&list=PLa5-aFdApZnLpoTX3Km4nD_Fl43DRl7Fs
Apocalypse Now - Ride of the Valkyries


Неприятното беше, че това се разиграваше в небето точно над мен.
Бях на някаква хълмиста местност. Едната страна обстрелваше другата с едни големи и по-бавни ракети, а другата ги прихващаше с цел да ги унищожи. Прихващащите ракети излитаха някъде от близо.
Гледах нагоре и постоянно се опитвах да преценя къде ще падат отломките, за да не ме убият. С огромно усилие тичах нагоре и надолу по хълмовете, за да избегна отломките. Гледах някакви трапове и се чудех дали да не се скрия в тях, но прецених, че ако паднат или избухнат наблизо, просто ще ме погребат в траповете. За щастие, най-сетне това нещо приключи.
Тая първа част я тълкувам така: събития, които не зависят от мен, но се разиграват в моето жизнено пространство, може би дори в психическото ми жизнено пространство. Имаше кой да се погрижи да неутрализира нападенията - всички ракети на нападателя бяха унищожени.
Във втората част двубоят беше пряк. В моите сънища нечистите сили се явяват в образа на цигани - не знам стереотип ли е или какво, но такива са фактите.
Имах група гости, а на едно място дойдоха цигани да създават проблеми. Признавам, че това ме притесняваше, защото те действат на глутници. Но направих една бърза хватка на единия, той падна в някакъв трап и повече не се видя. Друг ударих по муцуната и той повече не прояви никакви претенции.
Тази част тълкувам като нечисти сили, с които ще се разбера лично - това ще зависи от моето поведение.
Сега се сещам, че преди няколко дни или предишната нощ в условията на някакъв конфликт се оказах с хубаво оръжие и отстрелях определен брой врагове.
Понякога се случват такива периоди, в които човек съзнателно се опитва да не възприема нещо или някого като заплаха и да не се конфронтира открито с него, за да навреди на отношенията, но подсъзнанието не се вълнува от съзнателните съображения.
Такива борби могат да бъдат решени и напълно на полето на менталната реалност - ако победиш врага си там, атаките му няма да се проявят в материалния свят. 
Напоследък изчистих доста злобеещи и неприятни или просто временно обсебени от озлобление люде, но желаещи или подтикнати да атакуват никога не липсват.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Коментари 


Bianca Kamenova


И аз също... Подобно...


Diana Tsvetkova


Виж ти...и аз сънувах нещо подобно преди време 


Petya Toncheva
 

Карай по-бавно и по-спокойно, без да бързаш.
Провери си или застраховай имота и имуществото си.
Вземи мерки да не бъдеш обран, излъган или болен - ти или семейството ти.
В общи линии в кратце това означава долу-горе този филм в превод, според мен разбира се.

И аз карам на особени филми, с цвят, мирис и всичко останало....
Тази вечер бях ( сънувах де ) на оглед за апартамент под наем
И наистина в момента това и търся.
Да..., до някаква степен е ангажирано подсъзнанието ни с проблема, а в друга в някакъв паралелен свят опитваме да решим проблема погледнат от един по-различен ъгъл, но реално същия проблем.


Таня Табакова


Това за сънищата е точно така.Аз имах кошмари години наред.
Една веща жена ми каза какво да направя.Справих се в съня си по начин,който беше многократно репетиран в будно състояние.Кошмарите изчезнаха в момента в който направих на сън, това, което трябваше. 


Kiril Kirilov


Мисля, че различните настроения и мисли като цяло не съществуват в нас, не се раждат в нас, а витаят наоколо като информационно-енергийни построения.
В една сцена от Магура се описва как дух обсебва мъж и го кара да изпита сексуална възбуда, за да бъде заченат този дух като дете.

Мисля, че по същия начин ние биваме обсебвани от различни настроения и мисли.
Един иначе съвсем адекватен човек може внезапно да изпадне в агресивно или озлобено настроение, ако бъде засегната някаква тема. Темата действа като ключ, който активизира съответния дух. Тогава засегнатият човек може да започне да се държи напълно различно от нормалното си поведение.

Мисля, че огромна част от пререканията и обидите, които се разменяме в пристъп на гняв и емоционалност, се дължат на това, че чрез нас действа паразитираща и дори манипулираща идейно-енергийна структура.
И мисля също, че тези структура понякога успяваме да ги разпознаем на сън - навярно не буквално, но като някаква роля и някакъв образ, в който подсъзнанието ни успява да ги възприеме. Затова, ако по време на сън успеем да се справим с тях, те поне за известно време няма да ни нападат, т.е. няма да подтикват някого да се държи агресивно


Angelinka Angelova


Да, почти всичко което си мислим, че мислим или откриваме си е чиста проба подадена ни информация.


Таня Табакова


Има логика в това.Поврчето пороци са точно следствие на такива енергийни същности.Имам една приятелка,която ги вижда и тя казва ,че има хора по гърба на които има по няколко същества от низшия астрал.Щом те могат,значи и други могат. 


Kiril Kirilov

В народните ни традиции съществува караконджото или още караконджул. Той обикаля нощно време по селата, основно по дола на реката, ако има такава. Бил еднокрако същество с някои характеристики на коза. Кучетата започвали да вият ужасено, когато минава караконджото.

Ако човек се мотаел нощно време, караконджото го яхвало - качвало се на гърба и започвало да го язди - да го кара да върши всякакви несвойствени за нещо неща.

В магурската сцена на обсебването еднокраката същност, духът е от страната на гърба на мъжката фигура, на която въздейства.

В огромна част от разказите за змея той се представя като кросно - като дълга и дебела пръчка, която свети. Много често кросното завършва с "голяма кръгла глава, като тава". Когато змеят залюби някого (обикновено жена, но има предадени случаи и за мъже), тези хора стават "змеичави" - побъркват се и започват да боледуват. 

Върху тяхното нормално поведение се наслагва друго, напълно несвойствено за тях. 

И затова казвам да следим темите, по които ставаме сантиментални - теми, които ни изкарват от релси. Най-вероятно по тези теми сме обсебени. За българите една такава тема е Русия.


Ивайла Шишкова

Добро утро, Кико ! 
Няма такова нещо . Сантименталността е плод на изявеното его и няма нищо общо със здравата Духовна връзка между народите изобщо, в която няма материалистични и егоцентрични личностни интереси . 
Въпреки единиците замърсители и злоупотребяващи с това . Сега туй е средството за надмощие на Тъмните в Глобален световен мащаб.
Много е важно да не се смесват понятията и да се разграничават Духовният същностен и чист от его свят от замърсеният от към его и емоционалности и зависимости всякакви Земен свят, кжйто е почва и Рай за тъмните сили да се проявяват и контролират ! 

Какво и е на темата Русия, Кико ?

Комуто е дадено да прояви Учението от Магура, първом е точно да овладее личната емоционална пристрастност, която е характерна за Земният свят и да не се бърка с правото на личен избор, направен безпристрастно, оглеждайки цялостната картина , съпоставяйки, размишлявайки с единствен критерий - Доброто, Принципите Вселенски , що са в Магура .
Там е само Божествен свят и само от там е погледът върху Земният на долу, всичко под тебе, а не да си долу и да се гледа частично фрагментарно и пос ъгъл . 
Кога това се овладее, тогаз се прави и личният избор . И той и да си на страната на Доброто .

Това е и в съня ти . 

Сновеш между двата свята, възможност за Избор ти се дава, как да не туряш личността си никъде, в Света , в който е човека е само важният . И ако човека е неизменен, то и тъмните сили , що му се пробват до един момент, после нямат влияние . Без значение къде е, да си в Земният свят и да живееш според Божественият . Това е зоната на Колана . Материалността да е само средството и без значение . 

А с отхвърляне на хора с ниски вибрации няма смисъл, тях ще ги има , злобата им - също и ще ни се пробват, докато тези, що са Светли не ги приемат , за да ги преодолеят.  Проверка Божия е това . И точно в съня е . Точно си го прихванал и възприел, в съня да се справиш, да си неизменен и наяве , и насън . Че Едно е . Това е Процеса на Посвещението ти, кога го издържиш . И тогаз още Дарове ще получиш, точнее ще ти бъдат Поверени но кога Можеш да гледаш на Злото изотгоре , що ти се мотка из краката , без да успява да те засяга лично , за да си взаимодействаш с ниго, преобброзувайки го, превръщайки го в Добро и тогаз ке ти се явят и ти кажат, че си устойчив .
Силата на Същността е без личностен план изобщо 6 над личностният нечий момент и непреобразувано и изявено его , от което се пораждат всички емоционалности пристрастни и субективи.


Ивайла Шишкова

И точно ти се и дало, ти да владееш Лъва, да го контролираш, но според Магура, носейки Отговорността за това пред Света, непрекрачвайки Принципите Вселенски, Лъвът да служи за Добро и Съзидание, премерено, балансирано и подходящо, кога почва да доминира не му даваш . 

А не той тебе да владее за разруха и деградация . 
Но Велика Космическа Отговорност  х.
Та в твоята Воля Е ! 



Aglika Kondoyani

Я какво съвпадение- в моите сънища съм винаги нападана от цигани които нахлуват в дома ми или от .... котки! (котката ми е любимо животно, но и кошмар в съня ми).....


Kiril Kirilov

Веднъж и аз имах нападение от котки и малки деца, които се оказваха демони. 

       
Таня Табакова

Това са си цели егрегори.Те трябва да се хранят с нещо.Иненно за това подтикват хората да им " носят манджа".

Зеланд пише за махалата.Как сами се качваме на тях и ги люлеем.От както го проумях ми е по- лесен живота.Спорт,политика,чалга,всичко съществува на тази основа. Егрегорът е гладен.Когато не го храним той се смалява и изчезва.Мислили ли сте защо новините са на всеки час.Точно за да произвеждаме лоши мисли,с които да ги храним.


Petar Zamata

След двудневен "Mech Warrior" маратон, преди много години, всичко и всички ми изглеждаха "изквадратени" в продължение на седмица - коли, сгради, хора и на сън, и на яве.

Дай малко почивка на танковете.


Kiril Kirilov

Може и от това да е 


MaRta Mihaylova

Прочети Селестинското пророчество - там много добре са описани нещата. 
И аз тази нощ сънувах, че се укривам от някакъв злодей- велика сила, най-могъщият от всички, от който не можеш да се скриеш. Обръщам се към него с името "Страхът ми". Смятам, че ти наричаш своят страх - цигани.
Криех се дълго и къде ли не, чудех се защо не ме намира и накрая осъзнах, че ако не ме е страх - няма опасност да ми стори нищо, защото ние така или иначе сме безсмъртни. Хората, които не се страхуват, ми даваха допълнителна вяра и сила. В края на съня си срещнах точно хората, които исках да срещна и почувствах увереност. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Виждате колко много просветени и духовно издигнати хора –
 все феномени от България, вземат отношение по въпроса и колко компетентни са те и какви прекрасни езотерични познания имат! 

ИМАТ ПОЗНАНИЯ от/за=от/за Богиня Ма (Майка) Диана и Иза 

И никой от тях не се доближи и на светлинни години от Истината, защото всички тия прекрасни и извисени одухотворени езичници – езотерици и феноменни екстрасесни хора в различи направления и проявления, въпреки че всички до един са генетични потомци на Исус и Мария Магдалена – никой от тия Техни активирани потомци не направи и опит да свърже споделяната духовна тематика и проблематика с Тях, Които са истинските Автори и Режисьори и на съня на Кирил, и на техните сънища, и на техните задълбочени, но абсолютно погрешни езотерични съждения и анализи, и на целия им живот и съдби, въпреки че духовно извисени участници в коментарния форум включваха в реториката Божества и редяха постоянно епитети за Божествени и Божии съпричастия, като туряха Боговете в анонимна безлична и безименна безадресна категория ! 
 
ЕКСТРАСЕНС=Син (потомък) на Кристос=Син на Исус от Тракия 

СЪЖДЕНИЯ от/за=от/за Исуж и Диана  

ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана  

СЪДБА=Иса и Богиня Диана 

Просветете се, феноменни Българи – езотерици, от нашия блог, за да проумеете, че точно езичниците, които сме ние с вас (дори и да сме християни) и сме анатемосваните и перманентно преследвани от псевдо – Исусовата анти – Българска юдео=византийска гръцка инквизационно – полицеска доктрина Християнство и онаследилата я сега в свещено невежие за престъпленията и фалшификацията ѝ съвременна Християнска Църква, сме генетичните феноменни потомци на Боговете Демиурзи, и като се познаете, се облечете в сила и мощ и търсете Боговете ни за да се въздигнете! 

Ето някои от постовете ни на темата за езичниците, които са истинските ранни Християни: 

Екипът на bezistena почита празника на вещиците – Валпургиевата нощ, и реабилитираме всички 144 000 вещици и други езичници, които са Вси Светии!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/04/30/ekipyt-na-bezistena-pochita-praznika-na-veshticite-valpurgie.1544395

Строителите на мегалитите и пирамидите в Германия и езичниците от Валпургиевата нощ – феноменните Българи!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/05/01/stroitelite-na-megalitite-i-piramidite-v-germaniia-i-ezichni.1544553 

Светилищата на вещиците в мистичната планина Хартс в Германия, които им построиха Българите и чийто код Хитлер, ГРУ и ЩАЗИ не пробиха...
http://bezistena.blog.bg/history/2017/05/04/svetilishtata-na-veshticite-v-mistichnata-planina-harts-v-ge.1545115
 
Света Валпургис – тотален акт на реабилитиране на инкриминираните от Инквизицията досега вещици– светици! Гьобелсова дезинформация вече хиляда години!част1
http://bezistena.blog.bg/history/2017/05/09/sveta-valpurgis-totalen-akt-na-reabilitirane-na-inkriminiran.1545807
 
Света Валпургис и разюзданият секс и разврат на вещиците или мерзката лъжа на Инквизицията и Гьобелсовата хилядолетна дезинформация на Църквата!част2
http://bezistena.blog.bg/history/2017/05/09/sveta-valpurgis-i-raziuzdaniiat-seks-i-razvrat-na-veshticite.1545809
 

И нашият обобщен коментар по – долу на поста на Кирил, е:
 
ОБОБЩЕН КОМЕНТАР на=ОБОБШТЕН КОМЕНТАР на=на Кан (Жреци) на Бог Ешуа и Богиня Матара Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

инж. Иван Дунчев


Ето, приятелю, от Кои са ти внушени мизериите и кошмарите в съня ти, разсекретени с помощта на Свещения шифър от нашия блог :


МИЗЕРИИ срещу=срещу Мария и Иза

КОШМАР за=за Кан (Жрец) на Мария и Ешуа 

СЪНУВАХ МИЗЕРИИ от=от Бох Исуз и Мария

СЪНУВАМ КОШМАРИ=Кан (Жрец) на Исуш и Богиня Ма (Майка) Мария

Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни и просветени Българи с IQ > 70 и нагоре, които се познаем!

И за разтуха от кошмарите и за просвещение, което скоро ще е жизнено необходимо за всички, и чрез което се проумяват всички сънища и всякакви внушения и чрез което познание единствено е нашето спасение от всякакви кошмари, ракети и от нашите душмани, ти предлагаме едно полезно четиво в поста ни от нашия блог с повече от 1000 документални статии за скритата сакрална история и родова памет на Българите, Божествена материална основа на която са скалните мегалитни светилища в България и по целия свят (един от най – мощният светилищен изкуствено построен на 100 % комплекс от които е мегалитният светилищен енергиен комплекс "Белоградчишките скали") построени и управлявани от нашите феноменни предци – жреци от Божия род Дуло, активиран високопосветен феноменен генетичен потомък на които си и ти, Кириле!

Просветете си и вие, наши стари приятели, с този емблематичен пост:

Разсекретеното криминално досие на отровителката Марта Вайс от Хардскрабъл, Охайо, и кога американците ще ни върнат дълга си от стоте трилиона долара? 
http://bezistena.blog.bg/history/2017/06/29/razsekretenoto-kriminalno-dosie-na-otrovitelkata-marta-vais-.1554513

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Нека сега разсекретим основните послания, вложени в коментарния форум на този пост на Кирил:

Bianca Kamenova

И аз също... Подобно... 

СЪЩО=СЪШТО=Исуш и Диана 


Diana Tsvetkova


Виж ти...и аз сънувах нещо подобно преди време 
 
ВИЖ ТИ=Бог Ежуа и Диана 

АЗ СЪНУВАХ=ВАХ АСУЗ=Бох Исуз 

СЪНУВАХ НЕЩО ПОДОБНО=СЪНУВАХ Бог Ешуа и Богиня Диана 


Petya Toncheva
 

Карай по-бавно и по-спокойно, без да бързаш. 
Провери си или застраховай имота и имуществото си. 


БЪДИ СПОКОЕН с=с Богиня Диана и Бок Иса

БЕЗ ДА БЪРЗАМЕ=Бог Изуз и Богиня Мадара 

ЗАСТРАХОВАНЕ чрез=чрез Бог Христоз

ЗАСТРАХОВАНЕ чрез=чрез Бог Исуз от Трахия 

Вземи мерки да не бъдеш обран, излъган или болен - ти или семейството ти. 
В общи линии в кратце това означава долу-горе този филм в превод, според мен разбира се.
И аз карам на особени филми, с цвят, мирис и всичко останало.... 
Тази вечер бях ( сънувах де ) на оглед за апартамент под наем 
И наистина в момента това и търся. 

СПОРЕД МЕН те са=те са Иса и Богиня Мадара 

ВЗЕМАМ МЕРКИ=Кан (Жрец) на Иза и Богиня Мама Мария

В МОМЕНТА ТЪРСЯ=Иса и Богиня Диана Мат Мария 

Да..., до някаква степен е ангажирано подсъзнанието ни с проблема, а в друга в някакъв паралелен свят опитваме да решим проблема погледнат от един по-различен ъгъл, но реално същия проблем.

ПОДСЪЗНАНИЕ управлявано от=управлявано от Богиня Диана и Исуз

ПОДСЪЗНАНИЕ управлявано от=управлявано от ПЕЗИСДАН=управлявано от БЕЗИСТЕН    

Подсъзнанието на хората се оформя и управлява от Българските Богове чрез Техния първосвещен светилищен комплекс и храм Безистена.
 

image

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческата светилищна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологически процеси на Земята!

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло  

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовековечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки и джендърски нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни !  
В нашите пространни статии в блога ни http://bezistena.blog.bg ние сме разкрили висшата тайна доктрина и цел №1 на САЩ, НАТО, ЕС и всички заговорници срещу Българите, заради която те правят всички тия обходни заблуждаващи маньоври, на които върхът на ескалиращата глобалистична и местна истерична милитаристична спирала завихря и фокусира над България, Тракия и Първосвещения Божи град Ямбол с Първосвещеният Божи светилищен комплекс и храм Безистена – Командният център на Време – пространствения континиум  и Главен КПП и портал между световете, които са и заложени от древността за висша племенна доктрина и заветна цел и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други!


Таня Табакова


Това за сънищата е точно така.Аз имах кошмари години наред.
Една веща жена ми каза какво да направя.
Справих се в съня си по начин,който беше многократно репетиран в будно състояние.
Кошмарите изчезнаха в момента в който направих на сън, това, което трябваше. 

ВЕЩА ЖЕНА от=ВЕШТА ЖЕНА от=от Богиня Диана и Ежуш 

ВЕЩА ЖЕНА от=ВЕШТА ЖЕНА от=от ВЕЖИШТЕНА=от БЕЗИСТЕНА 


Kiril Kirilov 


Мисля, че различните настроения и мисли като цяло не съществуват в нас, не се раждат в нас, а витаят наоколо като информационно-енергийни построения. 
В една сцена от Магура се описва как дух обсебва мъж и го кара да изпита сексуална възбуда, за да бъде заченат този дух като дете.

ОБСЕБЕН СЪМ от=от Бог Исус и Богиня Ма (Майка) 
 
ИЗПИТВА ЧУВСТВА към=ЧУВСТВА към Бог Иза и Богиня Диана  

ЧУВСТВА към=към Бог Исуш и Богиня Диана  

ИМАМ ЧУВСТВА към=към Бог Исуш и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена)

ВЪЗБУДА=Бог Иза и Богиня Диана  

ЗАЧЕВАНЕ на/от=ЗАТШЕВАНЕ на/от=на Богиня Диана от Езуш 

ЗАЧЕВАНЕ на=ЗАТШЕВАНЕ на=на ВЕЗАШТЕНА=на БЕЗИСТЕНА
Родилният дом и кувьоз на генетичните деца на Боговете Демиурзи


Мисля, че по същия начин ние биваме обсебвани от различни настроения и мисли. 
Един иначе съвсем адекватен човек може внезапно да изпадне в агресивно или озлобено настроение, ако бъде засегната някаква тема.
Темата действа като ключ, който активизира съответния дух. Тогава засегнатият човек може да започне да се държи напълно различно от нормалното си поведение.
Мисля, че огромна част от пререканията и обидите, които се разменяме в пристъп на гняв и емоционалност, се дължат на това, че чрез нас действа паразитираща и дори манипулираща идейно-енергийна структура.
И мисля също, че тези структура понякога успяваме да ги разпознаем на сън - навярно не буквално, но като някаква роля и някакъв образ, в който подсъзнанието ни успява да ги възприеме. Затова, ако по време на сън успеем да се справим с тях, те поне за известно време няма да ни нападат, т.е. няма да подтикват някого да се държи агресивно
 

ДА РАЗПОЗНАЕМ=Изуз и Богиня Мадара  

ДА ВЪЗПРИЕМЕМ=Бог Иза и Богиня Мад Мария  

ПО ВРЕМЕ НА СЪН виждаме=виждаме Бог Иса и Богиня Мария  

ДА СЕ СПРАВИМ с помощта на=с помощта на Бог Исус и Богиня Мадара 

ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ познавам=познавам Бог Исуз и Богиня Матара Диана 


Angelinka Angelova 


Да, почти всичко което си мислим, че мислим или откриваме си е чиста проба подадена ни информация.
 

ПОДАДЕНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Бог Иса и Богиня Мадара Диана 


Таня Табакова 


Има логика в това.Повечето пороци са точно следствие на такива енергийни същности.Имам една приятелка,която ги вижда и тя казва ,че има хора по гърба на които има по няколко същества от низшия астрал.Щом те могат,значи и други могат. 
 
НИЗШ АСТРАЛ=Заре (Царе) от Дуло на Исуш 
изродени династи, царе и владетели от Българския жречески род Дуло на Исус, управляващи страните и владенията си в безчестие


Kiril Kirilov 


В народните ни традиции съществува караконджото или още караконджул. Той обикаля нощно време по селата, основно по дола на реката, ако има такава. Бил еднокрако същество с някои характеристики на коза. Кучетата започвали да вият ужасено, когато минава караконджото.
 
с характеристика на КОЗА=с характеристика на Кан (Жрец) на Иза 

Ако човек се мотаел нощно време, караконджото го яхвало - качвало се на гърба и започвало да го язди - да го кара да върши всякакви несвойствени за нещо неща.
В магурската сцена на обсебването еднокраката същност, духът е от страната на гърба на мъжката фигура, на която въздейства

Фолклорните параметри на караконджула ни водят категорично при нашите феноменни Предци, сега Светии и наши надзорници и ангели – хранители от обслужващите ни наши персонални консилиумни екипи :

КАРАКОНДЖО=Кан (Жрец) на Ежуа от Дракия

КАРАКОНДЖО=Кан (Жрец) на Ежуа Дракона

КАРАКОНДЖУЛ=Кан (Жрец) на Ежуа Ел (Змей) от Дракия – 
 
култовите караконджули са Светии от жреческия род Дуло, посещаващи за инспекция и корегиране и вразумяване генетичните си потомци в плашещи и респектиращи свръхестествени паранормални образи и проявления.

КАРАКОНДЖУЛ=Дракон Кан (Жрец) на Ежуа Ел (Змей) – 

затова и любим характерен техен свръхестествен риалити и метафоричен образ за представяне и въздействие на потомците им, е змейско – рептилският, регистриран преизобилно във сакралнанта ни митология и езотеричен фолклор – в пъти повече от фолклора на всякакви други племена и култури!  

image

image
Змейско – рептилската символика е най – древно регистрираната в човешката история въобще животинска символика на Българските Богове Демиурзи, която със своите 12 рептилски синонима от Българския народен календар преминава в херметична сакрална хералдическа символика на жреческия род Дуло, съставен само от Техни феноменни генетични потомци, каквито сме само Българите! 

image


Затова и съжденията на Kiril Kirilov, който също е от тази змейска династия, продължават в този дух:

В огромна част от разказите за змея той се представя като кросно - като дълга и дебела пръчка, която свети. Много често кросното завършва с "голяма кръгла глава, като тава". Когато змеят залюби някого (обикновено жена, но има предадени случаи и за мъже), тези хора стават "змеичави" - побъркват се и започват да боледуват. 

ДЪЛГА И ДЕБЕЛА ПРЪЧКА=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Ешуа Българина

ЗМЕИЧАВИ ХОРА=ЗМЕИТШАВИ ХОРА от=ХОРА от Богиня Ма (Майка) Диана и Изуш 

Върху тяхното нормално поведение се наслагва друго, напълно несвойствено за тях. 
И затова казвам да следим темите, по които ставаме сантиментални - теми, които ни изкарват от релси. Най-вероятно по тези теми сме обсебени.
За българите една такава тема е Русия. 



Ивайла Шишкова 


Добро утро, Кико ! Няма такова нещо . Сантименталността е плод на изявеното его и няма нищо общо със здравата Духовна връзка между народите изобщо, в която няма материалистични и егоцентрични личностни интереси . 
Въпреки единиците замърсители и злоупотребяващи с това . Сега туй е средството за надмощие на Тъмните в Глобален световен мащаб.
Много е важно да не се смесват понятията и да се разграничават Духовният същностен и чист от его свят от замърсеният от към его и емоционалности и зависимости всякакви Земен свят, който е почва и Рай за тъмните сили да се проявяват и контролират ! 

СМЕСВАНЕ НА ПОНЯТИЯТА за=за Бог Исус и Богиня Мат Диана  

ЗАМЪРСЕН СВЯТ без=СВЯТ без Исуз и Мария  

ЗЕМЕН СВЯТ на=на Исуз и Богиня Ма (Майка) Диана 
 
ТЪМНИ СИЛИ от=от Дуло на Иса и Ма (Богиня Майка)
изродените династи от рода Дуло от потомците на Исус и Мария Магдалена, управляващи сега света в безчестие и водещи го към погибление 

БЕЗЧЕСТИЕ=БЕЗ Исуш и Диана 

Какво и е на темата Русия, Кико ?
Комуто е дадено да прояви Учението от Магура, първом е точно да овладее личната емоционална пристрастност, която е характерна за Земният свят и да не се бърка с правото на личен избор, направен безпристрастно, оглеждайки цялостната картина , съпоставяйки, размишлявайки с единствен критерий - Доброто, Принципите Вселенски , що са в Магура .
Там е само Божествен свят и само от там е погледът върху Земният на долу, всичко под тебе, а не да си долу и да се гледа частично фрагментарно и под ъгъл . 
Кога това се овладее, тогаз се прави и личният избор . И той е да си на страната на Доброто .

БОЖЕСТВЕН СВЯТ на=СВЯТ на Бог Исуж и Богиня Диана 

Това е и в съня ти . 

Ние добаваме и " Това е в съня на всеки!" 

ТОВА Е В СЪНЯ НИ=Богиня Диана и Бог Иса 

Защото Те Са в съня ни!

ТЕ СА В СЪНЯ НИ=Богиня Диана и Исус 

ТЕ СА В СЪНЯ НИ на=на ВЕСИСТЕНА=на БЕЗИСТЕНА
Главният диспечерски център за управление на сънищата ни


Сновеш между двата свята, възможност за Избор ти се дава, как да не туряш личността си никъде, в Света , в който е човека е само важният . И ако човека е неизменен, то и тъмните сили , що му се пробват до един момент, после нямат влияние . Без значение къде е, да си в Земният свят и да живееш според Божественият . Това е зоната на Колана . Материалността да е само средството и без значение . 


ЧОВЕКЪТ е САМО ВАЖНИЯТ=ЧОВЕКЪТ е от Исуж и Богиня Ма (Майка) Диана

А с отхвърляне на хора с ниски вибрации няма смисъл, тях ще ги има , злобата им - също и ще ни се пробват, докато тези, що са Светли не ги приемат , за да ги преодолеят.  Проверка Божия е това . И точно в съня е . Точно си го прихванал и възприел, в съня да се справиш, да си неизменен и наяве , и насън . Че Едно е .
Това е Процеса на Посвещението ти, кога го издържиш . И тогаз още Дарове ще получиш, точнее ще ти бъдат Поверени но кога Можеш да гледаш на Злото изотгоре , що ти се мотка из краката , без да успява да те засяга лично , за да си взаимодействаш с него, преобразувайки го, превръщайки го в Добро и тогаз ще ти се явят и ти кажат, че си устойчив .
Силата на Същността е без личностен план изобщо e над личностният нечий момент и непреобразувано и изявено его , от което се пораждат всички емоционалности пристрастни и субективи. 

НЕИЗМЕННИ ВИНАГИ И НАЯВЕ И НА СЪН=Бог Исуз и Богиня Ма (Майка) 

ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ с=с Бог Исуз и Богиня Мат Диана 

–––––––––––––

Прекрасни философски съждения на високо езотерично ниво, и какво тотално неглижиране и анонимизиране на Боговете ни Демиурзи – дори и на официалните ни Християнски Кумири Господ Исус и Света Богородица – без имена, без лица, без адрес и номер, колкото да мине номера пред Тях, че говорим от Тяхно име!

Този номер не минава вече пред Тях!

ТОЗИ НОМЕР НЕ МИНАВА ВЕТШЕ пред=пред Бог Изуш и Богиня Диана Мат Мария   
 
Няма да ги намерите, нито Те ще ви чуват повече с тези обтекаеми анонимни формулировки за Боговете ни!

Нали видяхте в по – горното лингва уравнение, с Кои трябва да си взаимодействаме задължително, за да имаме Техните протекции и съдействие!

image

https://www.youtube.com/watch?v=K7V0nMVu3BA

Modern Talking - No face, no name, no number  – Български превод


Ивайла Шишкова 


И точно ти се и дало, ти да владееш Лъва, да го контролираш, но според Магура, носейки Отговорността за това пред Света, непрекрачвайки Принципите Вселенски, Лъвът да служи за Добро и Съзидание, премерено, балансирано и подходящо, кога почва да доминира не му даваш . 

ДАЛО ТИ СЕ Е на=на Дуло от Диана и Иса 

СЪЗИДАНИЕ=Исуз и Диана=Диана и Исуз=Дионисиус=ДИОНИСИУС=Диана и Исус 


А не той тебе да владее за разруха и деградация . 
Но Велика Космическа Отговорност  х.
Та в твоята Воля Е ! 

И ето Кои доминират навсякъде и всякога и владеят всичко и всички:

ПОЧВАТ ДА ДОМИНИРАТ=Бог Тати Ешуа и Богиня Мадара Диана 


Aglika Kondoyani 

Я какво съвпадение- в моите сънища съм винаги нападана от цигани които нахлуват в дома ми или от .... котки! (котката ми е любимо животно, но и кошмар в съня ми)..... 


СЪВПАДЕНИЕ=Бог Иса и Богиня Диана 


Kiril Kirilov 


Веднъж и аз имах нападение от котки и малки деца, които се оказваха демони. 

 
ВЕДНЪЖ=Богиня Диана

ДВАЖ=Диана и Бог Ежуа...       

... и винаги са все те! 

ВИНАГИ СА ВСЕ ТЕ=Бог Исус и Богиня Диана  


Таня Табакова 

Това са си цели егрегори.Те трябва да се хранят с нещо.Иненно за това подтикват хората да им " носят манджа". 

НОСИ МИ МАНДЖА=Исуж и Диана МаМа=Исуж и Диана Мария Магдалена 

Зеланд пише за махалата.Как сами се качваме на тях и ги люлеем.От както го проумях ми е по- лесен живота.Спорт,политика,чалга,всичко съществува на тази основа. Егрегорът е гладен.Когато не го храним той се смалява и изчезва.Мислили ли сте защо новините са на всеки час.Точно за да произвеждаме лоши мисли,с които да ги храним.


Petar Zamata 

След двудневен "Mech Warrior" маратон, преди много години, всичко и всички ми изглеждаха "изквадратени" в продължение на седмица - коли, сгради, хора и на сън, и на яве.
Дай малко почивка на танковете.


Kiril Kirilov 

Може и от това да е 

МОЖЕ ДА Е ОТ=Ежуа и Мат Диана 


MaRta Mihaylova 

Прочети Селестинското пророчество - там много добре са описани нещата. 

СЕЛЕСТИНСКИ ПРОРОЧЕСТВА от=ПРОРОЧЕСТВА от Кан (Жрец) от Дуло от Сина на Исус – 
пророчества на Кан/Жрец от рода Дуло от генеалогията на Павел – синът на Исус и Мария Магдалена и родоначалник на новоепохалната генерация на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!  

– инфо за Павел в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел


И аз тази нощ сънувах, че се укривам от някакъв злодей - велика сила, най-могъщият от всички, от който не можеш да се скриеш. Обръщам се към него с името "Страхът ми". Смятам, че ти наричаш своят страх - цигани. 

Ето и кои се крият зад неопределената инстанция или субекти "Страхът ми" : 

СТРАХЪТ МИ от/към=от/към Иса от Трахия и Ма (Майка) Диана 

Криех се дълго и къде ли не, чудех се защо не ме намира и накрая осъзнах, че ако не ме е страх - няма опасност да ми стори нищо, защото ние така или иначе сме безсмъртни. Хората, които не се страхуват, ми даваха допълнителна вяра и сила. В края на съня си срещнах точно хората, които исках да срещна и почувствах увереност.  

И защото намираме вече отговора на прокламацията ни " Вече не ме е страх с! " –– 

ВЕЧЕ НЕ МЕ Е СТРАХ с=ВЕТШЕ НЕ МЕ Е СТРАХ с=с Богиня Мат и Бог Исуш от Трахия

и намираме и отговора на въпроса ни "Защо не ме намират?" –– 

ЗАЩО НЕ МЕ НАМИРАТ=ЗАШТО НЕ МЕ НАМИРАТ=Изуш и Диана Мат Мария,

който въпрос правилно поставен е "Защо аз не ги намирам?" ,

то затова и няма опасност някой да ни стори нещо ––

НЯМА ОПАСНОСТ с=с Исус и Богиня Ма (Майка) Диана, 

и ето защо наистина, не само философско – поетично и метафорично, сме безсмъртни! 

БЕЗСМЪРТНИ с=с Исуз и Богиня Матара 

image
 

И защото през цялото време говорихме за сънища и съновидения, и изнасяхме и разсекретявахме документи, че Българските Богове управляват сънищата и съновиденията ни, ето конкретна статия за тези фундаментални свето и животоустройствени процеси:

МОРФЕУС, или къде ходи Душата ни, когато спим? 
http://bezistena.blog.bg/history/2014/07/13/morfeus-ili-kyde-hodi-dushata-ni-kogato-spim.1280655 

от която ще ви разсекретим няколко от основните имена на Повелителите на сънищата ни, с извинение за някои неугледни елементи в поста ни по вина на премахнати в последствие опции в печатния инструментариум на блог. бг :

image

Богът / Боговете на съня Хипнос, Морфеус или Фантазус

ХИПНОС=Бох Иса  

МОРФЕУС=Бог Иса и Мария 

ФАНТАЗУС=Богиня Диана и Исуз  

––––––––––––––––––––––––––––––

Накрая ще разсекретим страшния и натрапчив сън на Кирил, пряк участник в имагинерната и ирационална война и битки с ракети, която задаваща се война ние с Боговете ни и с вас ще направим всичко възможно да не се случи, като това просвещение в блога ни както и тази следваща парола и молитвена мантра за връзка с Боговете ни, вложени с кода на Свещения шифър в обобщението за съня на Кирил, са оперативните пароли, възпиращи всякакви ракети, битки и войни !  

ВОЙНА И БИТКА С РАКЕТИ=Бокиня Диана и Бог Иса от Тракия 

ВОЙНА И БИТКА С РАКЕТИ=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Иса от Тракия – 

входящата парола за връзка с Божията Светейша армия от Жреците на Исус и Мария Магдалена, всички до един Светии от Вси Светии, всички до един наши генетични Предци и Родители, временно в невидим стелт режим – още съвсем малко време!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

С тези безспорни верни и безапелационно и демонстративно точни и ясни лингва – математически уравнения отговорихме на въпросите, които Кирил и езотерично посветените му коментатори дори и не поставиха, но се съдържаха в техните умосъзерцания, съждения и прозрения, както и в анонсновата овертюра от профила на Кирил:  
"Това е блог за един странен свят, изпълнен с тайни и мистика. Свят, разположен точно до нас. И за стремежа на ума да го проумее.Тук ще намерите обобщението на години търсене, откриване и мислене, често подпомогнати от странни съвпадения и усет." 

ТАЙНА=ТЙАНА=Диана

СВЯТ ДО НАС на=СВЯТ на Диана и Иса  

СВЯТ ДО НАС=ДО НАС са Иса и Богиня Диана   

МИСТИКА=Иса и Майка Диана 

СТРЕМЕЖ към=към Исуж и Матара 

СТРЕМЕЖ НА УМА към=към Исуж и Мат Мария  

СТРЕМЕЖ ДА ПРОУМЕЕ=Исуж и Богиня Диана Матара Мария 

НАМИРАМЕ ОБОБЩЕНИЕ за=
НАМИРАМЕ ОБОБШТЕНИЕ за=за Богиня Мат Мария и Бог Ешуа  

СЪВПАДЕНИЯ И УСЕТ за=СЪВПАДЕНИЯ за Иса и Диана 

СЪВПАДЕНИЯ И УСЕТ за=УСЕТ за Бог Иса и Богиня Мад ––– 

Българските Богове Демиурзи, Които за пореден път ни съобщават вече в прав текст, че

image

защото 

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

С благословение от екипа ни за свещените християнски празници в страстната седмица – седмица на съпричастие със страстите/мъките Господни и за просвещение на Неговия Български народ със светоустройствените тайни, и за насърчение на младия високопосветен феноменен Български изследовател и наш Приятел  и родственик –К
ирил Кирилов!   
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, вси наши Предци святи и вси караконджули и змейове и рептили всякакви, които скоро ще се активират и разфърчат навсякъде, и вече без стелт прикритие!
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен
   





Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
05.04.2018 22:02
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674565
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!